My lovely friends



 Assalammualaikum dan salam sejahtera, Bagi ibu-ibu dan wanita yang sudah ada fanpage , membuat landing page welcome yang mengandungi perkara - perkara penting yang boleh menarik pelanggan LIKE, KE WEBSITE anda. di sini link tutorial yang mudah ( klik pada perkataan dibawah )


 Buat Landing Page on FanPage
Posted by Cikgu Murni
Tuesday, November 27, 2012 at 12:35 AM | 0 comments  
Ebook

RAHSIA KAK NGAH REMPIT NIAGA ONLINE DAN OFFLINE MUSIM RAYA ???

 

Apa kelebihan ebook ini sebagai bonus ebook wanitaniagaonline ??


1.  Teknik masa suntuk untuk mendapat stok menjual yang telah dilakukan oleh Kak Ngah masa musim raya ( bulan puasa )

2. Teknik supaya jualan maksima ( OFFLINE dan ONLINE )

3. Teknik dapat MODEL bagi produk dengan cepat

4. Cara buat perjanjian simple untuk cari affiliate perniagaan Kak Ngah

5. Semua Kak Ngah buat secara part time sebab kak Ngah kerja dan mempunyai keluarga.

6. Cara Kak Ngah post kat FB tertentu yang menarik like hingga melebihi 1000 orang untuk satu post.

7. Kesilapan juga yang kak Ngah buat untuk tidak diulangi dalam perniagaan ketika itu 

8. Teknik dapat traffik yang berupaya menjadi pembeli

cepat untuk masa terhad sahaja

KLIK KANAN BANNER ..

Posted by Cikgu Murni
Thursday, November 22, 2012 at 2:42 AM | 0 comments  
Bila masanya orang ramai berfacebook termasuk jiran-jiran anda yang bekerja :

suatu statistik kajian menunjukkan :
pada hari bekerja : pukul 11 am, 3 pm dan 8pm
Paling tinggi pada pukul 3 pm
Hari kerja paling ramai guna FB ada lah pukul 3 pm
Hari paling sedikit adalah pada hari Ahad

Post pada waktu pagi adalah yang paling banyak mendapat komen walaupun waktu peak pada puku;l 3 pm

sumber :

http://mashable.com/2010/10/28/facebook-activity-study/

Posted by Cikgu Murni

TAMBAHAN BONUS 

bagi pembeli ebook wanitaniagaonline.com

EBOOK MODUL BISNES TERSEMBUNYI


 

Ebook ini ditulis oleh seorang sahabat cikgu juga seorang pakar internet marketing berkaitan dengan Bagaimana menukar minat/hobi kepada perniagaan. 

  ***** BONUS INI DIBERIKAN SEHINGGA PROMOSI DITUTUP

 

Posted by Cikgu Murni

  

KHUSUS UNTUK PELANGGAN EBOOK WANITANIGAONLINE ( klik banner kanan kalau berminat dapat bonus ini)

BONUS MELETUP - 12 SUPPLIER BESAR TSHIRT MUSLIMAH

**** hanya untuk 15 orang pertama sahaja rahsia ini dibocorkan......

                                             
                              ANTARA PRODUK - PRODUK TSHIRT MUSLIMAH YANG DIJUAL

 ***** BONUS INI DIBERIKAN SEHINGGA PROMOSI DITUTUP






kredit kepada empunya syarikat produk-produk ini. gambar bukan tujuan menjual produk ini
Posted by Cikgu Murni

  Ramai peniaga Dropshipper akan mengamuk dengan saya kerana ini memberi rahsia ini :

KHUSUS UNTUK PELANGGAN EBOOK WANITANIGAONLINE

  SENARAI LEBIH 10 SYARIKAT YANG MENAWARKAN PRODUK DROPSHIP YANG MELETUP

**** hanya untuk 10 orang pertama sahaja rahsia ini dibocorkan......

Dropship

Dropship adalah antara perniagaan paling cepat yang boleh dimulakan terutama bagi mereka yang tidak ada produk sendiri dan antara yang paling sesuai di jual di laman sosial facebook : 

Paling Penting :



1. Pastikan syarikat menawarkan produk jujur. 
2. Pastikan jangkamasa pos, pos tracking no 
3. Pastikan stok ada ketika jualan diadakan. 
3. Gambar yang menarik dan terang



  1. COMPANY A

Dengan hanya mempromote gambar sahaja , kita dah dapat untung dengan cara dropship berpuluh ringgit dan yang best harganya pun murah tak sampai RM100 pun untung sepasang baju-baju dibawah ( pada ketika gambar ini dipostkan ) saya akan berikan sumber-sumber dropship produk-produk yang cantik ini oleh company A. Dengan produk company A sahaja anda sudah boleh buka kedai di fanpage.  







COMPANY B

Ratusan Bag dan baju moden oleh Company B. ye syarikat ini menjual pelbagai produk dari bag, baju dan minyak wangi untuk wanita dengan harga berpatutan











COMPANY Ckalau tidak mahu pakaian kanak - kanak , apa kata puluhan produk ( hampir ratusaan ) dari company B dari solekan , makanan tambahan, kesihatan dan produk-produk lain tempatan dan luar negara. 


oil-of-love-600x600

natural-bamboo-slim-wear-p15223a

homepage_sub-2 

COMPANY D
Pelbagai rangkaian pakaian muslimah  seperti baju-baju dari butik, jubah, baju kurung dari company iini






gambar- gambar ini dikreditkan kepada company tersebut, bukan tujuan untuk menjual.

Posted by Cikgu Murni
Assallamualaikum, dah lama sesangat tak update. Kembali mengenai perniagaan, Sekarang dah menjadi trend yang baik dimana artis ramai dah bertudung ( tahniah ) dan ramai dah mula menceburi bidang perniagaan. Masa nilah masa top nak gunakan nama artis sebagai nama produk, wakil produk.
Antara nama artis yang mula-mula dahulu berniaga ( 80an )dan berjaya adalah  artis serba boleh, seorang peguam, seorang kartunis dan seorang ahli perniagaan ( kalaulah cikgu boleh jadik macam dia .. ) arwah Sudirman Hj Arshad. ingat lagi air Sudi. Dikhabarkan yang untung jutaan ringgit dahulu.

ok back to story mory mengenai artis jual benda busuk tapi best . Ye artis ni jual belacan tapi cikgu memang respek. CIkgu yakin strategi beliau adalah menjual produk yang sentiasa orang gunakan ( especially Melayu ), jadi dalam sebulan dah tentu sekurang-kurangnya 3 bungkus belacan kita guna..jom layan ni dulu


Hidup rasa tak sempurna tanpa belacan


Nilah artis nya. Ezany. beliau bukan sahaja mengeluarkan belacan tapi juga kicap dengan jenamaa Ezany












Posted by Cikgu Murni