My lovely friends





Assalammualaikum dan salam sejahtera,

Apa strategy kita sebagai peniaga online untuk hari raya ni ?
Strategy apa ? Yelah persaingan semakin sengit bukan kita sorang je menjual. Jadi apa kapak dan parang yang kita pakai atau kita pakai senjata automatik dari jauh dah kena.

Plan Cikgu ? ada dua plan Nak buat 2 perniagaan  untuk bulan puasa ( testing - testing ).  Gunakan TOOL
facebook paling banyak ( bukan tag orang yek ). Buat Dropship+jual sendiri.

Bercakap marketing, meh tengok fb ads di bawah ni .

Opss tau tak FBADS ?

Iklan sebelah kanan bila kita buka fb.

Berbayar tu ye, perclik lagi kena bayar tapi kita yang menentukan berapa nak bayar. Persaiangan
menjadi lebih sengit bila nak raya ni.  Jadi kretiviti perlu untuk menarik orang KLIk iklan.

Tengok yang mana iklan paling menarik perhatian ?

Tentunya yang atas sebelah kanan sekali dengan perkataan menarik PUTIH DALAM MASA 5 HARI.

CIkgu memang suka simpan IKLAN MANTOP-MANTOP ni sebab senang nak rujuk bila nak promote barang.

kelebihan iklan : penggunaan symbol 


apa menarik mengenai iklan ini. Dia menggunakan symbol-symbol untuk tarik orang KLIK.

Terakhir iklan dibwah . Kelebihannya ia menarik peniaga, gmbar terang dan jelas begitu apa yang di sampaikan.


iklan seterusnya :
kelebihan : like, komen  yang banyak


Berapa banyak cikgu simpan ? berpuluh-puluh dengan niche perniagaan berbeza. Nak untuk perniagaan anda  ? email cikgu dengan tajuk : SAYA NAK IKLAN ITU. untuk lebih lanjut.
Posted by Cikgu Murni
Informasi bagus untuk yang ingin berniaga


https://www.youtube.com/watch?v=aMIESSL6W60
Posted by Cikgu Murni

Assalammualaikum dan salam sejahtera,


cikgu baru je siap projek mudah dan lancarkan..hemm yang terperanjat asalnya 3 Like terus jadi 15 Like

walaupun sedikit like tapi feedbacknya.. lebih 30 comment yang berminat pada apa yang saya tawarkan.

 Teknik marketing penting, walaupun like saya tak banyak tapi nampak gaya cara saya promote berjaya.







Ingin tahu macamana saya membuatnya ? Klik 

 http://www.wanitaniagaonline.com/

 atau klik wanitaniagaonline sebelah kanan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

khas untuk pembeli ebook wanitaniagaonline sahaja saya akan bocorkan

Posted by Cikgu Murni


 Assalammualaikum dan salam sejahtera, Bagi ibu-ibu dan wanita yang sudah ada fanpage , membuat landing page welcome yang mengandungi perkara - perkara penting yang boleh menarik pelanggan LIKE, KE WEBSITE anda. di sini link tutorial yang mudah ( klik pada perkataan dibawah )


 Buat Landing Page on FanPage
Posted by Cikgu Murni
Tuesday, November 27, 2012 at 12:35 AM | 0 comments  
Ebook

RAHSIA KAK NGAH REMPIT NIAGA ONLINE DAN OFFLINE MUSIM RAYA ???

 

Apa kelebihan ebook ini sebagai bonus ebook wanitaniagaonline ??


1.  Teknik masa suntuk untuk mendapat stok menjual yang telah dilakukan oleh Kak Ngah masa musim raya ( bulan puasa )

2. Teknik supaya jualan maksima ( OFFLINE dan ONLINE )

3. Teknik dapat MODEL bagi produk dengan cepat

4. Cara buat perjanjian simple untuk cari affiliate perniagaan Kak Ngah

5. Semua Kak Ngah buat secara part time sebab kak Ngah kerja dan mempunyai keluarga.

6. Cara Kak Ngah post kat FB tertentu yang menarik like hingga melebihi 1000 orang untuk satu post.

7. Kesilapan juga yang kak Ngah buat untuk tidak diulangi dalam perniagaan ketika itu 

8. Teknik dapat traffik yang berupaya menjadi pembeli

cepat untuk masa terhad sahaja

KLIK KANAN BANNER ..

Posted by Cikgu Murni